Τουριστικά Λεωφορεία – Πούλμαν

Τσόκας Α.Ε. Τουριστική Μεταφορική

Η Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. – η οποία από το 1958 δραστηριοποιείται στον τουριστικό χώρο με πλήρη εξειδίκευση στις μεταφορές επιβατών – έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εμπειρία στη μεταφορά προσωπικού εταιρειών, σχολείων, Δημοτικής συγκοινωνίας, στην ανάληψη και οργάνωση μεταφορικού έργου σημαντικών αθλητικών, κρατικών, εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και συναντήσεων, εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας, μεταφορές συνέδρων, επισκεπτών εκθέσεων, μετακινήσεις τουριστών θεματικού τουρισμού, περιηγήσεις και μετακινήσεις μεγάλων ομάδων επιβατών.
Ιδιαίτερη εμπειρία έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της δραστηριοποίησης της εταιρείας στην ανάληψη και οργάνωση του μεταφορικού έργου σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων όπως ενδεικτικά παραθέτουμε:

 • η 20ετής συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ (1968-1988)
 • οι αθλητικές συναντήσεις BRUNO ZAULI
 • το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 1993
 • το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Πανελλήνων, Βόλος/Σεπτέμβριος 1993
 • το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 1997 (μετακινήσεις χορηγού NIKE)
 • Πολιτιστική Ολυμπιάδα (διεθνή μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα ενόψει των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004) Ελλάδα/2003

Σημαντικά Γεγονότα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΑΘΗΝΑ 2004»

Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με την «Ο.Ε.Ο.Α. ΑΘΗΝΑ 2004» από τη σύσταση της σαν «Επιτροπή Διεκδίκησης Ολυμπιακών Αγώνων 2004» μέχρι και τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, για τις ανάγκες των μετακινήσεων των στελεχών, συνεργατών και επισήμων επισκεπτών της, αποστολών ή μελών των Διεθνών Ολυμπιακών Επιτροπών, της Ολυμπιακής Οικογένειας και των Χορηγών αλλά και λοιπών ομάδων που συμμετείχαν στα test events, στους αγώνες και στις τελετές έναρξης & λήξης των Αγώνων. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε έχοντας αναλάβει και τη μεταφορά ανάλογων ομάδων/πελατών κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Μεταφορές συνέδρων σε οργάνωση συνεδρίων όπως:

 • το Παγκόσμιο Συνέδριο CARTOON, Σύρος/Σεπτέμβριος 1998
 • NATO MC TOUR, Αθήνα/Σεπτέμβριος 2000
 • Το World Broadcasting Meeting που διοργάνωσε η εταιρεία Athens Olympic Broadcasting, Αθήνα/Αύγουστος 2002
 • Παγκόσμιο συνέδριο καρδιολογίας (60 λεωφορεία) Ρόδος/ Οκτώβριος 2006
 • Παγκόσμιο Συνέδριο ORIFLAME (180 λεωφορεία), Αθήνα/Αύγουστος 2008

Μετακινήσεις εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας

Επίσης η εταιρεία μας κατά καιρούς έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία τις μετακινήσεις σημαντικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας όπως:

 • Επίσκεψη της Κας Hilary Clinton και του επιτελείου για τη παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996.
 • Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Η.Π.Α. Κου Bill Clinton, Αθήνα/Νοέμβριος1999.
 • Μετακίνηση επιβατών κρουαζιερόπλοιου Queen Mary τη περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων Πειραιάς/2004 (70 λεωφορεία).
 • Τελικό Αγώνα European Champions League, Αθήνα/Μάιος 2007 (12.000 φίλαθλοι).

αλλά και ταυτόχρονες μετακινήσεις μεγάλου αριθμού ατόμων όπως:

 • τα πληρώματα και το προσωπικό εδάφους της Ολυμπιακής Αεροπορίας με 141 έμφορτες διαδρομές ανά ημέρα (2001)
 • Μεταφορά των τουριστών της TUI από το αεροδρόμιο Αθηνών στις χώρες προορισμού των, της Βόρειας Ευρώπης κατά την περίοδο της έκρηξης του ηφαιστείου της Ισλανδίας και της επακόλουθης απαγόρευσης των πτήσεων στην Βόρεια Ευρώπη.

Μεταφορές καθημερινές προσωπικού εταιρειών και σχολείων

Τουριστικά Λεωφορεία – Πούλμαν

Επί  σειρά δεκαετιών δρομολογούμε πάνω από 62 τουριστικά λεωφορεία με απόλυτη συνέπεια, μεταφέροντας καθημερινά, προσωπικό εταιρειών ή/και Δημοσίων οργανισμών, μαθητών σχολείων κλπ.

Ολοκληρωμένη οργάνωση στο τομέα μετακίνησης και εξυπηρέτησης πελατών. Άμεση και υπεύθυνη επικοινωνία με ένα πρόσωπο.Γραφείο κίνησης με εξειδικευμένο προσωπικό παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.Υποδομή υποστήριξης.

​Στόλο 30  ιδιόκτητων τουριστικών πούλμαν. Στα πλαίσια του επενδυτικού μας προγράμματος αντικαθιστούμε το στόλο μας με καινούργια τουριστικά λεωφορεία. Η χωρητικότητα τους είναι 17-23, 36-39, 50-54 και 57-62 επιβατών τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις εκάστοτε διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας.

Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών για την άνετη και ασφαλή μεταφορά επιβατών. Πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός πούλμαν (Κλιματισμός, W.C, t.v-video, cd/ hi-fi stereo, ψυγείο, καφετιέρα, σύστημα Α.Β.S. και A.S.R.).
Δίκτυο τηλεπικοινωνίας με κινητά τηλέφωνα σε όλα τα λεωφορεία.
Απεριόριστη ασφαλιστική κάλυψη σωματικών βλαβών επιβαινόντων.
Ηλεκτρονική διαχείριση στόλου.
Το σύνολο του στόλου των τουριστικών λεωφορείων της εταιρείας μας είναι εφοδιασμένο με ειδικό εξοπλισμό τηλεματικής τελευταίας τεχνολογίας (ηλεκτρονική επιτήρηση και πλήρη υποστήριξη των λεωφορείων μέσω GPS από το γραφείο κίνησης).

Αυστηρή αξιολόγηση προσωπικού. Επιλογή έμπειρων και κατάλληλων οδηγών.
Ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες και επαγγελματικές σχέσεις (πελάτη- οδηγού-επιβάτη).

Αμαξοστάσιο και Συνεργείο. Νέος ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης, συνεργείου και πλυντηρίου. Συντήρηση και τεχνικός έλεγχος από έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Κινητό συνεργείο με πλήρη εξοπλισμό.