Αγαπητοί συνεργάτες,

Από το 1958 η εταιρεία Γ.ΤΣΟΚΑΣ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κατώφλι της συμπλήρωσης των 60 ετών -το 2018- συνεχούς και αναπτυξιακής λειτουργίας, με πλήρη αφοσίωση στις αρχές της βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της και της άμεσης προσαρμογής στα δεδομένα της κάθε εποχής, από τον Φεβρουάριο του 2017 έλαβε τις δύο σημαντικές πιστοποιήσεις, της ποιότητας και της οδικής ασφάλειας, κατά ISO 9001:2008 & ISO 39001:2012 αντίστοιχα που διαθέτουν ελάχιστες εταιρείες του κλάδου στην Ελληνική αγορά.

Για το Σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 τεκμηριώνεται και βεβαιώνεται μέσω των διαδικασιών της TUV AUSTRIA ότι η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης για την Ποιότητα και σε συμφωνία με το παραπάνω πρότυπο για το πεδίο εφαρμογής: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ & ΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ.

Για το Σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο BS ISO 39001:2012 τεκμηριώνεται και βεβαιώνεται μέσω των διαδικασιών της TUV AUSTRIA ότι η εταιρεία Γ. ΤΣΟΚΑΣ Α.Ε. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης για την Οδική Ασφάλεια και σε συμφωνία με το παραπάνω πρότυπο για το πεδίο εφαρμογής: ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ & ΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ.

Η πιστοποιήσεις αυτές διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των επιβαινόντων με τα τουριστικά λεωφορεία, van και επιβατικά αυτοκίνητα του στόλου μας καθώς και τις διαδικασίες διαχείρισης λειτουργίας της εταιρείας μας.

Με όραμα την αδιάλειπτη βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση τους προς τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας παρέχετε.

Με εκτίμηση,

Νίκος Τσόκας
Δ/νων Σύμβουλος

iso-2008-el
iso-2008-en
iso-2012-el
iso-2012-en